Tlf: 400 42 572


Fredmans EpistlarVi jobber med manus til en forestilling foreløbig kalt Prosjekt Bellman -  Fredmans epistler. Det blir et friskt og alvorstungt musikkteater med handlingen lagttil 1700 tallets Stockholm. Det er et krevende og stort arbeid med oversetting av sangtekster til norsk. Vi kan foreløbig ikke fastsette spilledato.

Bellmans karakterer består av alkoholikere og prostituerte, men Bellman er ingen moralist, han ser aldri ned på dem han skildrer og synes aldri synd på dem. Han skriver med lidelse og sympati og derigjennom lykkes han i å fange det sammensatte i menneskene og deres lidelser og frustasjoner. Det finnes en undeliggende smerte i tekstene som gjør at Fredmans stadige oppfordringer til å supe og more seg får en etterklang av tomhet. Det blir en spennende, morsom historie fremført av musikere, skuespillere og sangere.

Vi tror at styrken ved denne foretillingen kan belyse viktige sider ved rusmisbruk som dert er verdt å reflektere over. Vi stiller oss selv og tilskuerne spørsmål om  rusmisbruk som en realitet på Bellmans tid og som en realitet i dagens samfunn

Julemarked 2023

270116 logo1 258014m Logo KIWI pos arr.tj. logo nvio top logo 

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Kronstad Hovedgård kulturforening
St. Sunnivas vei 76
5052 Bergen

Kontakt:
Epost: post@kronstadkultur.no

Følg oss på Faceboook:
Kronstadkultur

 
Innhold © Kronstad Hovedgård kulturforening Webdesign ©2019-23 av Web Norge